ο καιρός στην Μαγνησία την μ εβδομάδα μέχρι την κυριακή του Πάσχα

 


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μετά το πέρασμα των ικανοποιητικών βροχοπτώσεων τις προηγούμενες ημέρες αποτελούν πια στο παρελθόν καθώς απο αύριο μπαίνουμε σε πιο ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες και μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία αναμένεται και μεγάλη άνοδος θερμοκρασίας.


Πιο αναλυτικά:

Πρωταγωνιστής όλη την εβδομάδα θα είναι ο γενικά αίθριος καιρός με μια μικρή παραφωνία, αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα και με καποιες τοπικές νεφώσεις κύριος Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη και ίσως κάποιες αραιές νεφώσεις πιο αυξημένες το  Μ. Σάββατο 

Η θερμοκρασία σε  άνοδο. Η σκόνη που θα κάνει λίγο θολή την ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με της αραιές νεφώσεις (πιθανώς, να κρατήσει λίγο χαμηλότερη την θερμοκρασία σε κάποιες περιπτώσεις σε σχέση με αυτό που μας δίνουν τα προγνωστικά μοντέλα). 


Μπορείτε, να δείτε βεβαίως και πάνω το αναλυτικό πίνακα καιρού που έφτιαξα με τον καιρό της Μαγνησίας όλης της εβδομάδας


❗ Επισης για τοπικη πρόγνωση στην περιοχή της Όθρυς, για αυτόματη τοπική πρόγνωση από το σταθμό μου που διαθέτει δικό του προγνωστικό μοντέλο WXSIM μπορείτε να μπείτε εδώ.


Με εκτίμηση


 Ερασιτέχνης Προγνώστης Καιρού: Γιώργος Τσιάντος


Επιμέλεια: Αργυρούλα Μπενή


Εύχομαι σε όλους ήρεμες, όμορφες και χαρούμενες πασχαλιάτικες μέρες, με υγεία και αγάπη! Καλό Πάσχα!

Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024