Πρόγνωση καιρόυ Παρασκευή 18-9-2020.


 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 18/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 07:00 ΕΩΣ 19/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00


Καιρικές συνθήκες:

Από τις πρωινές ώρες μουντός καιρός με τοπικές ψυχάλες η ασθενής βροχή στα ορεινά στις γύρω περιοχές της Όθρυς ίσως και Αλμυρό. Σε Βόλο δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο τις πρωινές ώρες. Στο Πήλιο κυρίως στο ανατολικό παραθαλάσσιο κομμάτι αναμένεται και εκεί πιο μουντό σκηνικό με ασθενείς ψυχάλες η ψιλόβροχο. 

Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με έμφαση τα ορεινά του Πηλίου Όθρυς και περιοχές του Αλμυρού από το μεσημέρι και έπειτα φαίνεται πολύ μεγάλα ύψη βροχής στις υπόλοιπες περιοχές της Μαγνησίας θα έχουν έντονες βροχές, αλλά δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, η βροχόπτωση θα επιμείνει μέχρι και το Σάββατο μέχρι και αργά τις πρωινές ώρες προς μεσημέρι. 

 

⚠ Προσοχη Στις παραπάνω περιοχές που αναφέρω τα φαινόμενα θα είναι κατα περιόδους έντονα και θα έχουν διάρκεια, και καλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί. Ενδεικτικά στα ορεινά των παραπάνω περιοχών Όθρυς και Πήλιο θα σημειωθούν τοπικά έως και 100 χιλιοστά


(στον χάρτη παρακάτω παρατίθεται ειδική προειδοποίηση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, η οποία αφορά το χρονικό διάστημα από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ).

Ερασιτέχνης Προγνώστης Καιρού:

Γιώργος Τσιάντος

Επιμέλεια: Αργυρούλα Μπενή

Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024