Μεσοπρόθεσμη εκτίμηση καιρού από 14 μέχρι 25 Μαρτίου

Η βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός αυτές τις μέρες μέχρι και το τέλος της εβδομάδας αναμένεται ,να είναι αισθητή με  ευχάριστες θερμοκρασίες ίσως  και λίγο υψηλές για την εποχή
αλλά πρόσκαιρες όμως καθώς ο καιρός σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ενδέχεται ,να επιδεινωθεί σημαντικά προς την ερχόμενη Κυριακή-Δευτέρα με έλευση έως και χειμερινού επιπέδου ψύχους, βροχών και χιονοπτώσεων τουλάχιστον στα ορεινά.

Πιο αναλυτικά
Το διάστημα από 14 μέχρι 20 Μαρτίου.
Η εβδομάδα που διανύουμε ξεκίνησε με πολύ καλές καιρικές συνθήκες μέχρι τώρα και το Σάββατο εκμεταλλευτείτε το γιατί ο  καιρός από  Κυριακή-Δευτέρα 15-16 αλλάζει απότομα με κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά. σημαντική ενίσχυση των βορειάδων  που θα ρίξουν την θερμοκρασία 8 με 10 βαθμούς κάτω.
(χάρτης συνολικής  συσσώρευση βροχής Κυριακή και Δευτέρα) 

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός από 17-20 του μήνα με χαμηλή σχετικά θερμοκρασία που δεν θα θυμίζει σε τίποτε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς θα παραμείνουν οι βορειάδες.

Το διάστημα από 20 μέχρι 25 Μαρτίου.
Η καιρικές συνθήκες με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν νέα επιδείνωση του καιρού από 22....23 Μαρτίου με αρκετές βροχές.
Με μικρή πτώση θερμοκρασίας
Οι άνεμοι το  αυτό το διάστημα θα πνέουν
Βοριο βοριοανατοληκη.

Για ότι νεότερο και για αλλαγές στην μεσοπρόθεσμη εκτίμηση καιρού θα γίνονται μέσα από την κυρία πρόγνωση καιρού και τις ενημερώσεις καιρού μέσα από το Facebook

Ερασιτέχνης Προγνώστης Καιρού: Γιώργος Τσιάντος
Επιμέλεια: Αργυρούλα Μπενή

Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024