Εβδομαδιαία εκτίμηση καιρού Κωφοί και Μαγνησίας.

Ο καιρός αποφάσισε, να βάλει την καλοκαιρινή του φορεσιά, αλλά με κάποια σκόνη στην ατμόσφαιρα και ελαφριές νεφώσεις.

Ας δούμε την εβδομάδα που διανύουμε λίγο πιο αναλυτικά:

Τρίτη:21/5/19.
Γενικά αίθριος καιρός ηλιόλουστος αρχικά από το μεσημέρι και μετά ίσως αυξηθούν  κάποιος νεφώσεις ελάχιστα, οι άνεμοι  νοτιοδυτικοί ασθενείς από το απόγευμα, ίσως ενισχυθούν στο εσωτερικό της Μαγνησίας με την ίδια διεύθυνση.
Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο στο νομό Μαγνησίας θα κυμανθεί από 15 έως 25°C

-Τετάρτη: 22/5/19
Την Τετάρτη ο καιρός προβλέπεται από τις πρωινές ώρες αίθριος αργότερα Θα συννεφιάσει χωρίς κάποια φαινόμενα. Οι άνεμοι ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις η θερμοκρασία κατά μέσο όρο στο νομό Μαγνησίας θα κυμανθεί από 14 έως 25

-Πέμπτη ο καιρός  προβλέπεται συννεφιασμένος τις πρώτες πρωινές ώρες ίσως υπάρξει και ψιλόβροχο με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Στη συνέχεια ο καιρός θα καταστεί αίθριος με λίγες νεφώσεις Οι άνεμοι θα στραφούν σε ανατολικούς 3 μποφόρ και θα είναι ο λόγο της μικρής πτώσης της θερμοκρασίας.
Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο στο νομό Μαγνησίας θα κυμανθεί από 16 έως 23

-Παρασκευή οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε φαίνεται για επιστροφή της αστάθειας με μπόρες και τοπικές καταιγίδες στο νομό Μαγνησίας, αλλά βέβαια αυτό είναι πολύ νωρίς, να το πούμε είναι μία εκτίμηση.Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο στο νομό Μαγνησίας θα κυμανθεί από 15 έως 23

Ερασιτέχνης Προγνώστης Καιρού: Γιώργος Τσιάντος

Επιμέλεια: Αργυρούλα Τσιάντου

Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024