Απομακρύνεται η κακοκαιρία φτιάχνει ο καιρός

Αρκετές βροχές στο νομό Μαγνησίας από νύχτα Τρίτης και κατά τη διάρκεια της Τετάρτης και σήμερα Πέμπτη έτσι ακριβώς όπως είχα γράψει στην πρόγνωση καιρού όπου όποιος την είδε είχα αναφέρει, ότι θα έχουμε 55 - 60 χιλιοστά βροχής. Σαν προσδοκία η συνολική αποτίμηση του μετεωρολογικού σταθμού του χωριού έφτασε σε 85 χιλιοστά βροχής.
      Η συνολική κατακρήμνιση έτσι όπως                αποτυπώθηκε από
  δορυφόρο και μετεορολογικόυς σταθμούς.


Πρόγνωση καιρού Κωφοί και Μαγνησία Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή. 8-9-10/2-2019


-Παρασκευή
Αυξημένες νεφώσεις που νωρίς το πρωί ίσως δώσουν κάποιο ψιλόβροχο κυρίως σε νότιο Πήλιο γρήγορα και εδώ θα σταματήσει από τις απογευματινες ώρες θα προσπαθήσει, να καταστεί αίθριος ο καιρός. Προς το βράδυ θα πυκνώσουν ελάχιστα
οι άνεμοι ασθενής από τα δυτικά με στροφή των ανέμων, αργότερα ανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία:Σε πρόσκαιρη πτώση
Οθρυς: 1 - 3
Κωφοι: 3 - 6
Αλμυρος: 6 - 9
Βολος: 6 - 8
Β. Πηλιο: 4 - 7
Ν.Πηλιο: 7 - 9


-Σάββατο - Κυριακή
Το Σάββατο με νεφώσεις θα ξεκινήσει χωρίς φαινόμενα, αργότερα λιγοστεύουν οι νεφώσεις και από τις απογευματινες ώρες ηλιοφάνεια. Για Κυριακή δεν έχω, να αναφέρω κάτι ηλιόλουστος καιρός κατάλληλος για εξωτερικές εργασίες. Ο καιρός για τους αγρότες 8 μέχρι 10/2/19 θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του Σ/Κ και την θερμοκρασία το μεσημέρι στους 13 - 14 βαθμούς κελσίου, οπότε τα κλαδέματα και οι δεντροφυτεύσεις μπορούν, να ξεκινήσουν από τους αγρότες. Βροχές δεν φαίνονται τουλάχιστον έως τις 11 - 12  Φεβρουαρίου, πιθανή εισβολή μετά τις 13 του μήνα.



Ερασιτέχνης Προγνώστης Καιρού: Γιώργος Τσιάντος

Επιμέλεια: Αργυρούλα Τσιάντου

Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024