Αίθριος ο καιρός το σαββατοκύριακο

Πρόγνωση καιρού   για Κωφοί και Μαγνησίας σαββατοκύριακο 22-12-2018 / 23-12-2018

-Σάββατο
Το πρωί ο καιρός ξεκινά με λίγες αραιές νεφώσεις που στην συνέχεια θα αυξηθούν, οι άνεμοι το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν κι'αλλο λίγο, αλλά χωρίς να επηρεάζεται από κάποιο φαινόμενο. Με λίγα λόγια αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις και οι άνεμοι νοτιοδυτική 2-3 μποφόρ

-Κυριακή
Την Κυριακή ο καιρός ξεκινά με πολύ λίγες αραιές νεφώσεις ηλιόλουστος από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν πάρα πολύ λίγο και στην συνέχεια της ημέρας θα αυξηθούν ελάχιστα το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοανατολική ασθενής Από το βράδυ βορειοδυτικοί  οι άνεμοι από διάφορες διεύθυνση ασθενής έντασης.

-Μια ματιά για τα χρηστουγενα και την δεύτερη μέρα τον Χριστουγεννων οι ψυχρότερες αέριες μάζες που φαίνονταν να κατεβαίνουν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων δείχνουν να βιάζονται λίγο περισσότερο να φτάσουν στην Ελλάδα και πολλά προγνωστικα μοντέλα επιμένεουν και θέλουν μάλιστα "Χριστουγεννιάτικο Καιρό" ανήμερα των Χριστουγέννων σε αρκετές περιοχές. ανατολική Μαγνησία  δίνουν σοβαρή υποψηφιότητα να ντυθούν στα λευκά τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.


Επιμέλεια: Αργυρούλα Τσιάντου


Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024