νεφώσεις και πιθανά σενάρια για μια σημαντική αλλαγή του καιρού απο 23 Νοεμβρίου

Με λίγα λόγια η πρόγνωση καιρού για 11-11-2018
Κυριακής για μαγνησία
-Από το πρωί θα έχει νεφώσεις που στην πορεία θα πυκνώσουν και θα φέρουν ψιλόβροχο. Από το βράδυ και έπειτα οι νεφώσεις θα μειωθούν.
------------------------------------------------------------

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Μια ματιά για τις επόμενες καιρικά μέρες σε Μαγνησία και Ελλάδα πρώτη ουσιαστικά ψιχρή μεταβολή του καιρού στην Ελλάδα από την μαύρη θάλασσα φαίνεται, να έχουμε από 15 Νοεμβρίου με βροχές σε Θεσσαλία, ανατολική Μαγνησία πιο πολλές βροχές δείχνει, να δέχονται η Εύβοια και η Κρήτη. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει συσώρευση βροχής από 14 - 17 Νοεμβρίου,

-αλλά θέλω, να σταθώ ίσως στην πιο σημαντική αλλαγή που από τις πρώτες μέρες Νοεμβρίου όλα τα καιρικά δεδομένα που μελετώ μέρες τώρα θέλουν όλα τα στοιχεία, να έρχεται μια ακόμη πιο σημαντική αλλαγή του καιρού με σημαντικότατη πτώση θερμοκρασίας στα Βαλκάνια και από τι φαίνεται και στην χώρα μας από 23-25 του μήνα όπως βλέπετε στο χάρτη και μετά στο βίντεο.



Εδώ βλέπουμε ένα χάρτη από το αμερικάνικο προγνωστικό μοντέλο βάθος χιονιού όπως παρατηρούμε σε αρκετές κορυφές φαίνεται πως θα ντυθούν στα λευκά,
Και ένας άλλος  χαρτης βροχής/χιονιού

αλλά δεν παύει, να είναι ένα μακροπρόθεσμο πιθανό σενάριο με σίγουρες αλλαγές και διαφοροποίησης μέχρι τότε, να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

   Με εκτίμηση
Ερασιτέχνης Προγνώστης Καιρού:Γιώργος Τσιάντος

Επιμέλεια:Αργυρούλα Τσιάντου

Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024