βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Καταπληκτικός καιρός σήμερα
Σάββατο σε όλο τον νόμο Μαγνησίας, αλλά από το απόγευμα το σκηνικό θα αλλάξει. Όμως είδη λίγο πριν το βράδυ στην Όθρυς θα αρχίσουν κάποια φαίνομενα και στην συνέχεια θα έχουμε βροχή σε όλο τον νομό. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ:ΒορειοΑνατολικόι 3-5 μποφορ.

-Κυριακή
Θα ξεκινήσουμε με μια μουντάδα που γρήγορα από τις μεσημεριανές ώρες θα έχουμε ραγδαία επιδείνωση του καιρού με κάποιες βροχές χωρίς, να φαίνεται, να δημιουργούν προβλήματα. Στο εσωτερικό μεταβλητοί ασθενείς στα παράλια βορειοανατολικοι 2-3 μποφόρ εξασθένηση από το μεσημέρι και από την νύχτα στο Πήλιο φαίνεται, να ενισχύεται ο βόρειο ανατολικός άνεμος στα 3-4 μποφορ.

-Δευτέρα
Ο ίδιος καιρός και την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε με μουντάδα τοπικές βροχές σε βόρειο Πήλιο και Βόλο, ίσως είναι πιο έντονα τα φαινόμενα σχετικά με τον υπόλοιπο νομό Μαγνησίας. Η θερμοκρασία σε πτώση οι άνεμοι σε ενίσχυση σε όλο τον νόμο Μαγνησίας ανατολικοί  βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ.


-Τέλος για την Τρίτη και σήμερα τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα επιμένουν, να θέλουν ισχυρές καταιγίδες, να εκδηλώνεται στην Θεσσαλία. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη με έκτακτη ανακοίνωση αύριο μεινεται συντονισμένοι.


Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε την κίνηση νέφους βροχής από σήμερα το βράδυ μέχρι την Δευτέρα βράδυ από το προγνωστικό μοντέλο ecmwf.



Ερασιτέχνης Μετερολόγος :Γιωργος Τσιάντος

Επιμέλεια: Αργυρούλα Τσιάντου

Σχόλια

Popular Posts

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 15-16-17/12/2023

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 20-21/1/2024

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας: 29-1-2024